sábado

22ª Entrada- Possat la Gorra 2008


www.afanoc.org
Barcelona, Novembre 2008

Benvolguts amics i amigues

Un any més, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) està organitzant una nova edició de la campanya “Posa’t la gorra!”.
Des de la constitució de l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) l’any 1988, ara fa 20 anys, estem treballant amb el propòsit de millorar la qualitat de vida de tots els nens i nenes amb càncer i les seves famílies i cercar solucions a les necessitats que es produeixen entorn el càncer infantil.
Aquest any, en el nostre 20è aniversari, volem seguir impulsant la construcció de la casa d’acollida “La casa dels Xuklis”, per a famílies que necessiten desplaçar-se a Barcelona, la construcció del nou Hospital de Dia de la Vall d’Hebron, la continuïtat dels programes als hospitals de Sant Joan de Deu, Vall d’Hebron i Can Ruti i el manteniment dels serveis a la Delegació de Tarragona.
Esperem que el “Posa’t la gorra!” 2008 culmini en una gran festa plena d’activitats per a grans i petits. Volem que el 30 de Novembre a PortAventura i el 20 de desembre, al Parc Zoològic de Barcelona, torni a estar ple de gorres solidàries amb tots aquests infants i les seves famílies.
Preu de la gorra de PortAventura 12€, inclou la entrada al Parc.
Preu de la gorra a Barcelona 3€, entrada gratuita pels nens fins a 18 anys i 50% de descompte per a majors d'edat.

Us comuniquem que teniu una secció a www.afanoc.org on podreu tenir accés a tota la informació respecte la campanya ( dossier informatiu, vídeos, descàrregues) que esperem siguin del seu interés.
Per qualsevol dubte o aclariment respecte a les festes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i en quan us sigui possible haure-ho d'anar confirmant la vostra presencia.
Una abraçada per tothom
Rosa Casals
(AFANOC) Telf. 93 237 79 79/ 678623323

Per a més informació de les campanyes podeu contactar amb:

AFANOC Barcelona: 93 237 79 79
afanoc@afanoc.org
AFANOC Tarragona: 977 22 87 12
tarragona@afanoc.org
Campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants amb càncer, Posa't la gorra! 2008

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, que tal!!

Anónimo dijo...

Hola Gabi, cuenta con nosotros el prox. día 20. Un abrazo.

Anónimo dijo...

nosotros tambien iremos.

Júlia dijo...

Hola, sóc la profe dels cafès del matí. He llegit algunes de les teves entrades. Com a mare puc arribar a entendre el que has passat, és el pitjor que li pot passar a un pare i a una mare. Ens veiem el dia 20 al zoo. Ànims!!
Júlia

Anónimo dijo...

Hvala za intiresny Blog

Anónimo dijo...

Hvala za intiresny Blog